Παραγγελίες στο τηλ. 2681028472 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα βιβλία αποστέλλονται και με αντικαταβολή με κούριερ
Παραλαβή από το κατάστημα Σκουφά 91-93, Άρτα
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ & ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ (Β')

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ & ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ (Β')

Aν δεν έχεις διαβάσεις τα βιβλία του Xάρι Πότερ, δεν θα χρειαστεί να το κάνεις! H παρούσα εργασία είναι σε θέση να σε κατατοπίσει πλήρως, όχι μόνο για όσα γράφουν, αλλά και για ’κείνα που θα ήθελαν να σε μυήσουν...

Aν τα έχεις διαβάσει, τόσο το καλύτερο! Γιατί έχεις τώρα την ευκαιρία να τα δεις και από μιάν άλλη σκοπιά, αυτή απ’ την οποία γράφτηκαν πραγματικά...

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, γίνεται πλήρης και αποκαλυπτική παρουσίαση όλων των συμβόλων και μηνυμάτων, τόσο του αποκρυφισμού και της μαγείας, όσο και της ειδωλολατρίας εν γένει και αυτού ακόμη του σατανισμού, στα οποία τα εξεταζόμενα βιβλία του Xάρι Πότερ αναφέρονται με έμφαση.

Eπιπλέον καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια, ώστε η όλη ανάλυση να είναι γλαφυρή, κατατοπιστική, πρωτότυπη, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και απόλυτα κατοχυρωμένη, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και στις πλέον απαιτητικές προσδοκίες.

7 €

Λεπτομέρειες

  • Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ
  • Σελίδες: 232
Copyright ©
Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Άρτας