Παραγγελίες στο τηλ. 2681028472 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα βιβλία αποστέλλονται και με αντικαταβολή με κούριερ
Παραλαβή από το κατάστημα Σκουφά 91-93, Άρτα

Πληροφορίες Αγορών

Τρόποι πληρωμής

Η ιστοσελίδα μας υποστηρίζει μόνο πληρωμές μέσω αντικαταβολής.

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας επιβαρύνονται με 5 € (μέχρι 3 κιλά) που αντιστοιχούν στα ταχυδρομικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής με ΕΛ.ΤΑ.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας επιβαρύνονται με ταχυδρομικά έξοδα ανάλογα με το βάρος και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛ.ΤΑ.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των ζητούμενων προϊόντων, το διάστημα αποστολής μπορεί να είναι μεγαλύτερο.

Για μεγάλες παραγγελίες καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σχετικά με τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2681028472.

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να στείλετε ένα e-mail στην άνωθι διεύθυνση, στο οποίο να εξηγείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν.

Παρακαλούμε να μην επιστρέψετε κάποιο προϊόν χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε περίπτωση που το λάθος οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα, τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν εμάς.

Copyright ©
Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Άρτας