22.09.2017

Ανακοίνωση

Κατά τα κεκανονισμένα και κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, η παράδοση- παραλαβή της κινητής και ακίνητης περιουσίας, της ενορίας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Άρτης, από τον απερχόμενο Πρόεδρο Αιδεσ/το Πρωτοπρ. π. Κων/νο Πλακιά στο νέο Πρόεδρο Αιδεσ/το Πρωτοπρ. π. Βασίλειο Φλούδα, παρουσία όλων των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των μελών του Δ.Σ. του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος σε μήνυμά του ευχαριστεί όλα τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και το Δ.Σ. του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, το προσωπικό του ιερού ναού, τα στελέχη και τους συνεργάτες στο πνευματικό- κατηχητικό έργο της Ενορίας καθώς και όλους τους ενορίτες για την αγάπη, συνεργασία και συμπαράστασή τους.

Ζητεί συγχώρεση και κατανόηση από όσους δεν κατάφερε να πείσει και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους.

Εύχεται δε στο νέο Πρόεδρο δύναμη και υγεία για την επιτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Αιδεσιμώτατος
Πρωτοπρεσβύτερος