28.01.2019

1999 - 2019: 20 χρόνια λειτουργίας του Βιβλιοπωλείου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το βιβλιόφιλο κοινό, ότι το Βιβλιοπωλείο μας συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, τον Ιούνιο του 1999, μέχρι σήμερα, θέσαμε ως βασικό σκοπό την προβολή και προώθηση της γνήσιας χριστιανικής ορθόδοξης βιβλιογραφίας, γι΄αυτό τοποθετήθηκαν τίτλοι και αξιόλογες εκδόσεις από γνωστούς εκδοτικούς οίκους και πολλούς θεολογικούς Συλλόγους.

Είναι το μοναδικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Βιβλιοπωλείο που λειτουργεί στην πόλη μας, υπό την φροντίδα του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Άρτης και την ευλογία του εκάστοτε Μητροπολίτου Άρτης και στεγάζεται στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου αυτής, αποτελώντας συνάμα σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Αυτό πιστοποιεί, η μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε ο ευσεβής λαός, ο οποίος αγκάλιασε και στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια. Ως ανταπόδοση και αντίδωρο στην αγάπη του κοινού, για όλο το 2019 θα γίνουν γενναίες προσφορές – εκπτώσεις σε συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων, από 20% έως και 80% και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αυτών.

Ευχόμενοι ένα ειρηνικό, ευλογημένο και υγιές έτος, ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν και στήριξαν το έργο του Βιβλιοπωλείου μας, δίδοντάς μας έτσι δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε.

Παρακάτω παρατίθενται οι τίτλοι των βίβλων που είναι σε προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 26810-28472 (ώρες καταστημάτων), ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ευχαριστούμε.

Δείτε εδώ τις προσφορές

Κυριακή
28
Φεβρουαρίου
Κυριακή του Ασώτου, Βασιλείου ομολογητού, Προτερίου, Νέστορος μάρτυρος
Copyright ©
Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Άρτας